(+30) 211 182 3000   |   Αρχική

Η διάγνωση του καρκίνου του μαστού αποτελεί ένα σημαντικό πλήγμα, τόσο για τη γυναίκα, όσο και για την οικογένειά της.

Είναι λογικό να αισθάνεσαι άγχος, κατάθλιψη, ακόμη και φόβο. Αγωνία για το μέλλον των παιδιών σου, ενοχή για την επιβάρυνση που προκαλείς στην οικογένειά σου, κόπωση, απογοήτευση και αίσθημα ματαιότητας.

Μπορεί να αισθανθείς αδύναμη να διαχειριστείς τις νέες ισορροπίες στις σχέσεις της με την οικογένεια, τον σύζυγο, το επαγγελματικό περιβάλλον.

Όμως, αυτό που είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι, είναι ότι δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος να διαχειριστείς αυτήν την κατάσταση. Σωστός είναι μόνο ο τρόπος που σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να προσαρμοστεί με τη ζωή με τη νόσο- τις ανάγκες της θεραπείας και αναζήτησε βοήθεια. 

Στο Care & Cure Oncology Center, στόχος μας είναι η ασθενής να αναπτύξει τις δικές της στρατηγικές βοήθειας, να νιώσει δυνατή και μέσα από τη γνώση και τις δεξιότητες που θα αποκτήσει, να αισθανθεί ότι ανακτά τον έλεγχο της ζωής της.

Για αυτό, πολύ σημαντική είναι η παρουσία στη διεπιστημονική ομάδα ψυχολόγου, που βοηθά την ασθενή να διαχειριστεί όλες τις συναισθηματικές δυσκολίες που προκαλεί η νόσος.