(+30) 211 182 3000   |   Αρχική

Σε μια εποχή που οι εξελίξεις στην Ογκολογία χαρακτηρίζονται -το λιγότερο- αλματώδεις, το 25ο Ελληνικό Συνέδριο Κλινικής Ογκολογίας (ΕΣΚΟ) είναι το κορυφαίο ογκολογικό γεγονός της χρονιάς: Χρόνος και τόπος συνάντησης ειδικών από όλη τη χώρα που βοηθά τους επιστήμονες του χώρου της Ογκολογίας να αφομοιώσουν τις ραγδαίες εξελίξεις της επιστήμης στον τομέα τους και να τις εφαρμόσουν στην κλινική τους πράξη.

Παρούσα ως ομιλήτρια στο κορυφαίο αυτό επιστημονικό συνέδριο θα είναι και η Παθολόγος - Ογκολόγος διευθύντρια της Δ Ογκολογικής Κλινικής του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Δρ Φλώρα Σταυρίδη, με μια ομιλία σχετικά με την επιλογή της συστηματικής θεραπείας στην ολιγομεταστατική νόσο (Παρασκευή 19 Απριλίου, 11.30 π.μ. -13.00 μ.μ.).

Με τίτλο «Ξετυλίγοντας τον μίτο της Αριάδνης...για κάθε ασθενή μας», το φετινό ΕΣΚΟ, που θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Απριλίου στο Athenaeum Intercontinental εστιάζει για μια ακόμη φορά στη σημασία της εξατομίκευσης και της ιατρικής ακριβείας (precision medicine) που αποτελούν τις βάσεις της σύγχρονης Ογκολογίας. Το συνέδριο διοργανώνεται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας υπό την αιγίδα της European Society for Medical Oncology (ESMO).