(+30) 211 182 3000   |   Αρχική

Βασίσου στους τρόπους με τους οποίους έχεις καταφέρει να επιλύσεις κρίσεις και προβλήματα στο παρελθόν. Έχε κατά νου ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουν ανάγκη από άλλους ανθρώπους για να ξεπεράσουν τις δύσκολες καταστάσεις.
Βρες έναν άνθρωπο για να μιλήσεις για την ασθένειά σου. Αν δεν είσαι άνθρωπος που του αρέσει να μοιράζεται, αναζήτησε άλλους τρόπους χαλάρωσης, π.χ. διαλογισμό ή μουσική. Αν καμία από τις μεθόδους που σε βοηθούσαν στο παρελθόν δεν δείχνει να λειτουργεί, ψάξε για επαγγελματική βοήθεια.
Βρες έναν γιατρό που είναι πρόθυμος να ακούσει και να απαντήσει όλες σου τις ερωτήσεις. Έναν γιατρό που σε κάνει να αισθάνεσαι άνεση και ασφάλεια.
Κάθε μέρα που ξημερώνει είναι μια καινούρια μέρα. Μην ανησυχείς για το μέλλον, άφησε πίσω τους όποιους φόβους και αγωνίσου και ζήσε για το σήμερα.
Κράτα αρχείο με τα τηλέφωνα των γιατρών σου, τις ημερομηνίες των θεραπειών σου, τις τιμές από τις εργαστηριακές σου εξετάσεις, τα αποτελέσματα των απεικονιστικών. Είναι στοιχεία πολύ σημαντικά στο οκολογικό σου ταξίδι, για αυτό καλό είναι να τα έχεις συγκεντρωμένα.
Κράτα ένα ημερολόγιο όπου να μπορείς να καταγράψεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου χωρίς να τα κρατάς μέσα σου. Θα εντυπωσιαστείς με το πόσο χρήσιμο θα αποδειχθεί στην πορεία.