(+30) 211 182 3000   |   Αρχική

Με φίλους και συνεργάτες γιόρτασε η Ογκολόγος - Παθολόγος Δρ. Φλώρα Σταυρίδη, την ανάληψη της Διεύθυνσης της Δ’ Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Υγεία.
Με 19 χρόνια κλινικής και επιστημονικής δραστηριότητας στην Ογκολογία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αγγλία, η Δρ. Σταυρίδη έχει εξειδικευθεί στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, του γυναικολογικού και ουρογεννητικού καρκίνου, καθώς και στην παρηγορητική φροντίδα των ογκολογικών ασθενών. Μάλιστα, στην Αγγλία εργάστηκε για μια δεκαετία στα διεθνούς φήμης Κέντρα Αναφοράς στην Ογκολογία, Νοσοκομεία Royal Marsden και Guys & St. Thomas του Λονδίνου.
Με τον Όμιλο Υγεία, η Δρ. Σταυρίδη συνεργάζεται από το 2009 ως συνεργάτιδα Παθολόγος Ογκολόγος μέλος της Επιστημονικής Ομάδας των Νοσοκομείων Υγεία και Μητέρα, συμβάλλοντας σημαντικά στην κάλυψη όλου του φάσματος ογκολογικής θεραπείας.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου αλλά και τη Διεύθυνση του Νοσοκομείου Υγεία για την τιμή που μου έκαναν να με επιλέξουν για αυτή τη σημαντική θέση. Όραμά μου είναι να συμβάλω καθοριστικά στην καθιέρωση του Νοσοκομείου Υγεία ως "Centre of Excellence" στο χώρο της Ογκολογίας για όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με στόχο πάντα την προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για τους ογκολογικούς ασθενείς», ανέφερε η Δρ. Σταυρίδη.