(+30) 211 182 3000   |   Αρχική

α. από κέντρα του Εξωτερικού

Λόγω της πολυετούς εκπαίδευσης και της επαγγελματικής εμπειρίας της κυρίας Σταυρίδη σε κορυφαία Ογκολογικά Ιδρύματα της Μεγάλης Βρετανίας (Royal Marsden Hospital και Guys and StThomas Hospital) μπορεί να προσεγγίσει άμεσα ειδικούς στα κέντρα αυτά και να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη για το Ογκολογικό Πρόβλημα που σας απασχολεί.

Εσείς δεν έχετε παρά να μας το ζητήσετε. Εμείς θα αναλάβουμε άμεσα την επικοινωνία με τους ειδικούς και την αποστολή σε αυτούς των σχετικών εγγράφων και εξετάσεων. Έτσι, θα μπορείτε να έχετε μία δεύτερη γνώμη από κορυφαία κέντρα της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ, χωρίς τα επιπλέον έξοδα μετακίνησης, δικής σας ή των οικείων του.

 

β. για το θεραπευτικό πλάνο

Πολλές φορές, στο ιατρείο ενός ογκολόγου καταφθάνουν ασθενείς με καρκίνο (ή οι οικείοι τους) ιδιαίτερα προβληματισμένοι –ιδίως σε σχέση με τις θεραπευτικές επιλογές που τους έχουν προταθεί.

Αφού ακούσει προσεκτικά το ιστορικό σας, αξιολογήσει και αναλύσει όλα τα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν στην περίπτωσή σας, η κυρία Σταυρίδη θα διατυπώσει τη δική της επιστημονική εκτίμηση, με απλό και κατανοητό τρόπο, προκειμένου να επιβεβαιώσετε ή να απορρίψετε τη λύση που σας έχει ήδη προταθεί.

Η δεύτερη γνώμη δεν είναι μόνο κάτι που συνηθίζεται στον τομέα της Ογκολογίας. Είναι και αναφαίρετο δικαίωμα του ασθενούς με καρκίνο, στην προσπάθειά του να νιώσει ασφαλής και να λάβει τελικά την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Ζητήστε ραντεβού

Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Είστε Ρομπότ;