(+30) 211 182 3000   |   Αρχική

Η διαχείριση του ογκολογικού σας προβλήματος στο Care & Cure είναι ολιστική αλλά και απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Κάθε ασθενής λαμβάνει συμβουλευτική απόλυτα προσαρμοσμένη στις ιδιαιτερότητες τόσο του σώματός του όσο και της ψυχολογίας του.

Αυτό επιτυγχάνεται με:

  • προσεκτική αξιολόγηση της περίπτωσης του κάθε ασθενούς, ανάλυση των δεδομένων και επιλογή της κατάλληλης θεραπευτικής προσέγγισης, σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα ογκολογικά πρότυπα.
  • χρήση σύγχρονων διαγνωστικών εργαλείων, για την απεικόνιση και τη μοριακή ανάλυση του όγκου, σε συνεργασία με κορυφαία νοσοκομεία και εργαστήρια.
  • εφαρμογή όλων των σύγχρονων θεραπευτικών προσεγγίσεων στην Ογκολογία- που περιλαμβάνουν στοχευμένες, βιολογικές θεραπείες, αλλά και ανοσοθεραπεία.
  • Ολιστική αντιμετώπιση του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό στις σωματικές, συναισθηματικές, διατροφικές ανάγκες που δημιουργούνται εξαιτίας της ασθένειάς του. Στο πλαίσιο αυτό, πέρα από την ογκολογική διάγνωση και θεραπεία, στο Care & Cure παρέχουμε μια σειρά από υποστηρικτικές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν συμβουλευτική από ψυχολόγο, διαιτολόγο, βοήθεια από αναισθησιολόγο (για την καταπολέμηση του χρόνιου πόνου που συχνά βιώνουν οι ασθενείς με καρκίνο), υποστήριξη αισθητικού συμβούλου, θεραπείες βελονισμού, αλλά και μαθήματα yoga.

Ζητήστε ραντεβού

Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Είστε Ρομπότ;