(+30) 211 182 3000   |   Αρχική

Κατά την πρώτη σας επίσκεψη στο Care & Cure, η κυρία Σταυρίδη θα εξετάσει με προσοχή όλες τις λεπτομέρειες της περίπτωσής σας και θα συζητήσει μαζί σας διεξοδικά όλες τις πιθανές θεραπευτικές λύσεις.

Ενδεδειγμένη ογκολογική θεραπευτική επιλογή θεωρείται εκείνη που είναι επιστημονικά και βιβλιογραφικά ορθή, καλύπτοντας τις ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενούς με καρκίνο.

Για την επιτυχία του ραντεβού, είναι σημαντικό να έχετε μαζί σας όλο το ιστορικό, με όλες τις σχετικές απεικονιστικές και αιματολογικές εξετάσεις. Η πρώτη συνάντηση μπορεί να γίνει με την συμμετοχή ή όχι του πάσχοντα.

Το τελικό θεραπευτικό πλάνο καταρτίζεται κάθε φορά έπειτα από διεξοδική συζήτηση με άλλες ειδικότητες (Ακτινοθεραπευτές, Χειρουργούς, Ακτινολόγους, κ.λπ.) σε ειδικά ογκολογικά συμβούλια, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Σε κάθε στάδιο της θεραπείας σας, η κυρία Σταυρίδη και η ομάδα της θα είναι κοντά σας – θα σας παρακολουθούν, θα σας συμβουλεύουν και θα σας στηρίζουν.

Ζητήστε ραντεβού

Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Είστε Ρομπότ;