(+30) 211 182 3000   |   Αρχική

Κάντε τα πρωταγωνιστές της διατροφής σας, για την πρόληψη όχι μόνο του καρκίνου, αλλά και της παχυσαρκίας. Φροντίστε να καταναλώνετε τουλάχιστον 30 γραμμάρια φυτικών ινών και τουλάχιστον 400 γραμμάρια φρούτων και λαχανικών καθημερινά. Η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών και τροφίμων πλουσίων σε φυτικές ίνες σύμφωνα με μελέτες προστατεύει από τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Επιπλέον, όσο οι τροφές αυτές θα κερδίζουν έδαφος στη διατροφή σας, τόσο θα μειώνεται η κατανάλωση επεξεργασμένων υδατανθράκων, όπως ζυμαρικών και άσπρου ψωμιού, γλυκισμάτων και σακχάρων. Τι πρέπει να τρώτε: * Μη αμυλούχα λαχανικά και φρούτα- φροντίστε να έχουν διάφορα χρώματα. * Μη αμυλούχες ρίζες, όπως καρότα, σελινόριζα, αγκινάρες. * Τρόφιμα ολικής άλεσης, όπως καστανό ρύζι, βρώμη, κριθάρι και σίκαλη. #cancerprevention #tips #careandcure_athens