(+30) 211 182 3000   |   Αρχική

Νέα

Είσαι Παθολόγος, Ογκολόγος ή Αιματολόγος και θέλεις να εφαρμόσεις τις πιο πρωτοποριακές θεραπείες δουλεύοντας με μία νέα, δυναμική και με πολλές προοπτικές εξέλιξης ογκολογική ομάδα;

Θέλεις να νικήσεις τον καρκίνο με τα πιο σύγχρονα όπλα της επιστήμης, σε έναν χώρο με τεχνολογικό εξοπλισμό εφάμιλλο των κέντρων του εξωτερικού;

Στείλε μας το βιογραφικό σου στo Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις γύρω από τον προσυμπτωματικό έλεγχο, τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού είχαν κορυφαίοι επιστήμονες που ασχολούνται με το μαστό, στο πλαίσιο της διοργάνωσης 8th Breast Health Days in the Mediterranean που πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στο ΜΗΤΕΡΑ.

Όπως τόνισαν οι επιστήμονες, σήμερα διανύουμε μια συναρπαστική περίοδο όσον αφορά στη θεραπεία του συγκεκριμένου είδους καρκίνου, με αιχμή του δόρατος την εξατομίκευση. Κι αυτό γιατί πλέον γνωρίζουμε πως κάθε καρκίνος του μαστού είναι ένα μίγμα από διαφορετικές βιολογικές οντότητες που απαιτεί διαφορετική αντιμετώπιση.

Από τη σημαντική αυτή συνάντηση, δεν θα μπορούσε να λείπει η Διευθύντρια της Δ Ογκολογικής Κλινικής του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Δρ Φλώρα Σταυρίδη, η οποία μίλησε για τις προόδους που η ανοσοθεραπεία και η εξατομίκευση έχουν φέρει στην αντιμετώπιση ενός διαιτέρως δύκολου είδους καρκίνου του μαστού, του τριπλά αρνητικού καρκίνου του μαστού.