(+30) 211 182 3000   |   Αρχική

Νέα

Mε ένα άρθρο που συνοψίζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε έναν από τους πιο δύσκολους καρκίνους στον μαστό, τον HER+ καρκίνο του μαστού, η Παθολόγος- Ογκολόγος, Διευθύντρια της Δ Ογκολογικής Κλινικής του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Care & Cure Oncology Center, Δρ Φλώρα Σταυρίδη έλαβε μέρος στο μεγάλο αφιέρωμα για την υγεία που δημιούργησε το ieidiseis. Στο άρθρο της, η Δρ Σταυρίδη περνά το μήνυμα στις γυναίκες που διαγιγνώσκονται με HER+ καρκίνο του μαστού ότι οι σύγχρονες θεραπευτικές επιλογές, δεν είναι μόνο ιδιαιτέρως αποτελεσματικές, εκεί όπου άλλες θεραπείες έχουν αποτύχει, αλλά και πολύ πιο εύκολες στη χορήγησή τους, αλλάζοντας δραματικά την ποιότητα ζωής των ασθενών. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Για τον καρκίνο του μαστού και συγκεκριμένα για τον πιο επιθετικό HER2 θετικό καρκίνο και τις νέες πολλά υποσχόμενες θεραπευτικές επιλογές που υπάρχουν σήμερα για την αντιμετώπισή του αρθρογράφησε στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού Down Town η Δρ Φλώρα Σταυρίδη, Διευθύντρια της Δ Ογκολογικής Κλινικής του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Διευθύντρια του Care & Cure Oncology Center.

"Τα τελευταία δύο χρόνια η βελτίωση της θεραπευτικής στον τομέα της HER2 θετικής νόσου γνώρισε κυριολεκτικά εκρηκτική πρόοδο", σημειώνει η κ. Σταυρίδη.

#careandcure_athens #breastcancer #her2positive #brainmetastasis